Як побороти буденність: кілька простих способів позбутися рутини

Якими б не були наші плани і ставлення до життя, повністю уникнути щоденної рутини не вдасться. Після канікул, відпусток, подорожей ми повертаємося додому, і знову починається біг по колу – робота-дім.
Як боротися з буденністю та урізноманітнити своє життя так, щоб рутина не призвела до нудьги, або, що ще гірше, до депресії?
Відчуття новизни – мікроподорожі
Для того щоб зробити своє життя яскравішим і різноманітнішим, зовсім не обов'язково вирушати в далекі довгострокові подорожі. Навіть невеликий похід протяжністю кілька кілометрів, пікнік, прогулянка біля річки або озера – це вже подорожі в мініатюрі.
Куди б ви не вирушили, отримаєте нові емоції та відчуття, адже саме вони є головними ворогами нудьги.
Вихід із зони комфорту
У повсякденному житті екстриму не так вже й багато, тому іноді варто погоджуватися на невеликі авантюри. Несподівані вчинки, спонтанні поїздки – усе це вносить нотки новизни в рутину.
Не читайте радянських газет перед обідом
Цитата з відомого твору і сьогодні залишається актуальною. Не варто зловживати продуктами численних медіа – величезна кількість інформації, причому, здебільшого, негативної, негативно впливає на настрій і самопочуття.
Фахівці радять віддавати перевагу перегляду кіно, читанню книжок і заняттю улюбленим хобі. Хобі – поняття індивідуальне, тут не може бути універсальних порад. Кожен може вибрати собі захоплення до смаку.
Джерело: 5692.com.ua