Як позбутися чорної цвілі на стінах: три дієві способи, які реально працюють

Існує ряд факторів, які сприяють появі цвілі у житлах людей. Такою причиною може стати підвищений рівень вологості чи погане опалення приміщень. Дуже часто боротьба з цією серйозною проблемою вимагає великого ремонту, але що ж робити коли на це немає ніяких можливостей?
Пропонуємо з’ясувати, як побороти цю серйозну проблему в оселі.
Як побороти цвіль на стінах у приватному будинку
На диво, простим та дієвим засобом усунення цвілі може стати столовий оцет, який є у кожної господарки на кухні. Варто використовувати його нерозбавленим. Далі слід виконати простий алгоритм дій. Нанесіть оцет на поцвилу ділянку, зачекайте, доки повністю підсохне та змийте його.
Такі дії слід повторювати кілька разів. Зверніть увагу, що користуючись цим засобом необхідно дуже добре провітрювати ваше житло.
Якщо ви хочете забути огидний вигляд та запах цвілі, то рекомендуємо використати звичайну "Білизну". Знайти цей засіб ви можете в кожній господарській крамниці чи супермаркеті. Пахне такий запах не надто приємно, але дизінфектор та відбілювач з нього просто відмінний. Маніпуляції ідентичні, до тих, про які ми вже попередньо розповідали з оцтом. Обробіть ділянку, а потім просто змийте , а для досягнення кращих результатів повторіть дії кілька раз.
Пам’ятайте про те, що під час роботи з хлоркою важливо подбати про захист рук. Тож користуйтеся рукавичками, а також не забувайте про провітрювання приміщення.
Як позбутися чорної цвілі на стінах
У разі невеликої площі розповсюдження грибку, можете використати перекис водню, який не має жодного неприємного та їдкого запаху, чого не скажеш про попередні засоби. Нанесіть засіб на 10-15 хвилин, протріть уражене місце щіткою чи тканиною, а в кінці змийте чистою водою.
Читайте також: Чому не приходять виплати ВПО та куди звертатися, якщо кошти довго затримуються
Чи вистачає українцям на мінімальний продовольчий кошик
Мазь Вишневського безнадійно застаріла: чому лікарі не радять використовувати бестселер медицини СРСР
Джерело: 5692.com.ua