Європейський досвід ДТЕК

Чимало кам’янчан, дотримуючись режиму самоізоляції під час епідемії коронавірусу, перенесли свою роботу, навчання і спілкування до інтернету. Тож, природно, що на цей час надзвичайно актуальним для суспільства стає питання наявності дієвої електромережі. 

Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі одна з перших в Україні освоює технологію проведення ремонтів без відключення електропостачання. Це особливо важливо в період карантину, коли більшість українців перейшли на віддалений режим роботи. Такий підхід дозволяє не відмикати цілу вулицю або багатоповерховий будинок для виконання робіт і не створює незручності для жителів міст та сіл. Крім того, роботи є повністю безпечними, що підтверджено європейським досвідом.

 «Зараз, в період карантину, коли всі живуть і працюють вдома, будь-яке відключення електроенергії – критичне. Але є і хороші новини – ми першими в Україні навчилися виконувати роботи без відключення електропостачання!» –  пише на своїй сторінці у соцмережі Андрій Терещук, генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі.