«Зима-чарівниця» в музеї історії міста

Конкурс дитячої творчості «Зима-чарівниця» був започаткований в місті Кам’янське у 2007 році за ініціативи музею історії міста і саме тут 14 січня 2020 року відбулось нагородження переможців цього конкурсу дитячої творчості. 

Заступник міського голови Тетяна Завгородня, за дорученням міського голови Андрія Білоусова, привітала усіх присутніх із новорічними святами і подякувала конкурсантам за їхню високу художню майстерність та творче натхнення. Також вона із задоволенням вручила  нагороди й солодкі смаколики переможцям конкурсу. 

Понад 600 робіт було представлено на конкурсі у минулому році. Учасники представляли свої роботи в різноманітних жанрах – живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво. Учасниками конкурсу були вихованці позашкільних закладів віком від 5 до 17 років, учні загальноосвітніх шкіл міста та шкіл мистецтв. 

Заслужений художник України Гарнік Хачатрян та професійний художник з великої літери Олександр Чегорка, представники департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, що входили до складу журі, визначили 100 переможців цьогорічного конкурсу.

Святковий настрій в музеї забезпечили господиня дійства директор музею Наталія Буланова, що щиро привітала присутніх із різдвяними святами, а також учні середньої загальноосвітньої школи № 19, які  заспівали різдвяні щедрівки та українські народні пісні.