Безкоштовні продукти в АТБ: яку допомогу можуть отримати українці

Громадяни України мають можливість отримувати продукти у відомій мережі супермаркетів "АТБ" цілком безкоштовно. Для того, щоб це здійснити, людині варто просто зробити заявку на сайті "єДопомога". Потім, отримавши спеціальний сертифікат, його можна конвертувати в готівку на касах цих супермаркетів та оплатити потрібні продукти.
Мінсоцполітики повідомляє про те, що не існує жодних спеціальних вимог до заявників. Фінансування відбувається завдяки вітчизняним та іноземним благодійникам, які, переглядаючи заповнені заявки, обирають тих кому допоможуть.
Що ж потрібно виконати для отримання того самого безкоштовного набору харчів?
По-перше, варто пройти реєстрацію на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/.
По-друге, залишіть заявку, обравши мережу АТБ, як партнера з допомоги.
У випадку, якщо благодійник вибере саме вашу заявку та оплатить витрати, вам надішлють код в електронному кабінеті на платформі. Крім того, ви торимаєте смс-повідомлення на ваш номер мобільного телефону.
Як же все ж таки скористатись цією допомогою?
Купуючи товар, надайте на касі цифри з смс-коду або покажіть підписку на сайт "єДопомога", який містить штрих-код для сканування.
Відомо, що компанія "АТБ" дуже допомагає постраждалим від війни. Зокрема вони займаються поставкою базових харчів до щойно звільнених від ворога міст і сіл Харківщини. Логістичні проблеми стоять на заваді доставок, тож доставки можуть тривати до 5 днів. Щоб замовити продукти на сайті www.atbmarket.com дотримуйтеся наступного алгоритму та порад.
1) оберіть свій населений пункт.
2) Додайте до свого кошика потрібні вам товари, які під час пересилання не зіпсуються.
Далі вам варто обрати відділення поштового оператора (Укрпошта), а також підтвердити та сплатити своє замовлення. За умовами, максимальною вагою вашої посилки може бути 30 кг.
Читайте також: Українцям продавали небезпечне печиво: може викликати отруєння й параліч
Як сім'ї з дітьми можуть отримати допомогу через додаток "Дія"
Нацбанк планує відпустити курс долара: що буде з валютою
Джерело: 5692.com.ua