Притягують гроші та зміцнюють стосунки: ТОП-3 кімнатні рослини, які варто посадити в себе вдома

Кімнатні рослини чудово доповнюють будь-який інтер'єр та створюють особливу атмосферу. Причому іноді для цього треба величезна кількість зелені в горщиках, а часом і одна квітка здатна наповнити кімнату потрібним настроєм.
Тому, обираючи рослини для своєї оселі, варто надати перевагу тим, які здатні приваблювати удачу, щастя та достаток.
Які кімнатні рослини мають бути в кожному домі
Товстянка
Найперша рослина, яка має опинитися у вашому домі – це товстянка, або, як кажуть у народі, грошове дерево. Останній варіант назви є більш ніж промовистим. За різноманітними віруваннями, це "дерево" здатне створювати сприятливу для фінансового благополуччя атмосферу. А тому його точно варто посадити тим, хто хоче покращити своє матеріальне становище.
У народі вважають, що після того, як ви принесли цю рослину додому, її треба швидко пересадити в інший горщик і під час процесу чітко промовляти всі свої бажання. Те ж саме можна робити, коли ви поливаєте товстянку.
Фікус
Ще одна рослина, яка здатна створити затишок та покращити атмосферу в оселі – це фікус. Величезним його плюсом, до речі, є надзвичайно простий догляд. Тому, якщо ви думаєте, що вам буде важко впоратися з кімнатними рослинами, фікус – ідеальний варіант. Вважається, що він покращує стосунки в родині та зміцнює позитивні почуття людей одне до одного. Не дарма його ж називають рослиною вірності.
Кактус
Ще одна рослина, яка принесе у ваш дім щастя, – це кактус. Його купують у дім, де треба зменшити кількість негативної енергії. Адже, як кажуть у народі, голочки кактуса здатні накопичувати весь негатив, який є в приміщенні. Аби "розрядити", рослину, її варто періодично виносити на свіже повітря. Вважається, що через надмір негативу, голки кактуса можуть навіть осипатись, що також є певним індикатором атмосфери в домі.
Джерело: 5692.com.ua