У Кам’янському відбувся відкритий урок з патріотичного виховання

Мер Кам'янського Андрій Білоусов узяв участь у відкритому уроці з патріотичного виховання, який пройшов в осередку ГО «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське». Про це міський голова повідомив на своїй сторінці в Telegram.
Разом з головою організації Олександром Самойловичем та учнями 11-го класу Ліцею №22 Андрій Білоусов вшанував пам’ять полеглих в бою Кам’янчан. Також усі присутні переглянули відеосюжет про волонтерів міста та діяльність ГО «Патріот-2015» у взаємодії з міською владою.
Під час заходу представник 26-ї артилерійської бригади вручив нагороду від командування свого батальйону дружині загиблого воїна Олександра Кузьміна.
Крім того, міський голова отримав від командування 37-го окремого мотопіхотного батальйону пам’ятний значок за допомогу підрозділу.

Кожне обірване життя нашого Воїна – це трагедія та невимовний біль для рідних, непоправна втрата для міста й країни. Наш обов’язок – пам’ятати, якою ціною дається нам кожен день життя під вільним українським небом, та всіма силами наближати нашу Перемогу, – зазначив Андрій Білоусов.
Джерело: 5692.com.ua