В Каменском против выступления группы, певшей в РФ

В Каменском на празднование Дня города, которое состоится 16 сентября, планируют пригласить украинскую поп-группу "Пара нормальных". Против этого решительно выступили в местной организации ВО "Свобода".
Соответствующее обращение на имя городского головы опубликовал в своем Фейсбуке общественный деятель, поэт и советник мэра по вопросам культуры Сергей Злючий. Обращение зарегистрировано в канцелярии горсовета.
"За дорученням голови міської організації зареєстрував цей лист в канцелярії міськвиконкому. Йдеться про запрошення/не запрошення для виступу на День міста гурту, що 22 липня виступав у Сочі. З міського бюджету на попсову компанію планується витратити суму втричі більшу, аніж на популярний український гурт, раніше запропонований нами після ганебної, так само, колаборантської, "врємяістєкло". Якщо нові музичні колаборанти таки будуть запрошені, то можна розглядати такі запросини як тенденцію. І якщо справа не в грошах, не в їхній кількості, то можна говорити про політику. Про антиукраїнську політику. За українські гроші", – пишет Сергей Злючий.