За якого споживання електроенергії сім’я може розраховувати на субсидію

В Україні норми споживання електроенергії зафіксовані Кабінетом міністрів ще з 2014 року. Усі українці, які хочуть отримати субсидію, мають враховувати ці норми під час споживання.
Норми для різних категорій:

будинки з електроплитами і централізованою подачею води – максимально 230 кВт-год на місяць (110 кВт-год на одну особу і додаткові 30 кВт-год на кожного члена сім'ї)
будинки з газовими плитами та централізованою подачею гарячої води – максимально 190 кВт-година на місяць (70 кВт-година на одну особу і додаткові 30 на кожного члена сім'ї)
будинки без електроплит, централізованої подачі води та газових водонагрівачів – максимально 220 кВт-година на місяць (100 кВт-година на місяць на одну особу та додаткові 30 на кожного члена сім'ї)

Також послуга з подачі електроенергії в селах і СМТ для українців, яким забезпечують безоплатне освітлення житла, – 30 кВт на особу на місяць.
Субсидія буде розрахована на опалювальний сезон, з 1 жовтня до 30 квітня, на неопалювальний сезон – з 1 травня до 30 вересня, відбудеться це автоматично.
Джерело: 5692.com.ua